Magi

En Magisk resa tillsammans med Per Klasson


Jag sysslar med en blandad kompott av magisk underhållning för stor eller liten publik. Åskådarna får uppleva underhållande klassisk magi, men även mentala mysterier som lämnar spår, långt efter föreställningen.

I de flesta fall knyts det aktuella sammanhanget in i föreställningen på ett underhållande och roande sätt. Åskådarna känner sig delaktiga och den ena föreställningen är aldrig lik den andra.

Som exempel på engagemang är företagsfester, utbildningar och seminarieaktiviteter. Trolleriet fungerar utmärkt vid produktlanseringar, invigningar, jubileum eller när man vill bjuda på något annorlunda för sin publik.


Medlem i Svensk Magisk Cirkel  

Berättande magi.
Med hjälp av sagor, legender och berättelser så skapas en "Magisk saga" där åskådaren tillsammans med mig, får göra en magisk resa in i mysteriernas okända värld...

Detta är en uppskattad och lite annorlunda form av föreställning som vänder sig till vuxna och de lite större barnen. Berättarmagi, är kanske en av de äldsta formerna av magi, som man tyvärr sällan får se nuförtiden.

För mer information och bokning hör av dig till
Per Klasson - per@camouflage.org
070-537 16 29


Prisbelönt magiker!


Per Klasson vann andrapris i Mentalmagi vid SM i Trolleri 2017
Foto: Anders RipaBild från en öppen föreställning med mentalmysterier.En Magisk saga.  
Berättarmagi. Sagor och legender trollbinder gammal och ung, med många magiska mysterier. Bild från en föreställning vid "Höstsaga" i VäxjöBild från en föreställning med glada studenter.
Foto: Sonny KarlssonBild från en firmafest där mentala experiment underhöll publiken.
"Kan du läsa mina tankar...?"


 
Bild från en kundträff för ett arkitektbolag.


 
Bild från en öppen föreställning på ett fullsatt Palladium, Växjö.
Foto: Andreas LyckhammarPer i Media
I Mars 2008 kunde man läsa om Per i Smålandsposten, där Per bland annat berättade om sitt trolleri.Kommentarer

Populära inlägg